Subsidie

Hulp bij het uitzoeken en aanvragen van subsidies

Verduurzaming financieren

Verduurzaam je je huis, dan heb je vaak recht op een subsidie om dit te financieren. Bijvoorbeeld van de overheid, provincies, de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) of van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn)

Dat is natuurlijk superfijn. Maar uitzoeken op welke subsidie voor verduurzaming je precies recht hebt en hoe je het vervolgens aanvraagt, dát blijkt in de praktijk vaak ingewikkeld.

Het Energie Bespaarhuis staat gelukkig paraat je hierbij te helpen. Dankzij professionele begeleiding en advies op maat, wordt het aanvragen van een subsidie ineens een fluitje van een cent!

Profiteer van vakkundig advies

Besluit je Het Energie Bespaarhuis in de arm te nemen, dan profiteer je van heel wat gemak. Want ja: na lang surfen op het internet kom je er misschien zelf ook wel uit. Maar of je dan écht alle subsidies ontvangt waar je recht op hebt, dat is dan nog maar de vraag.

Met onze adviseurs weet je daarentegen zeker: de subsidie die je krijgt is maximaal. Wij steken onze neus dagelijks in dit soort zaken en de benodigde kennis toveren we in no-time tevoorschijn. We weten bijvoorbeeld waarvoor je een bijdrage ontvangt, bij welke instanties je moet zijn én dat het combineren van diverse maatregelen je mogelijk extra subsidie oplevert.

Lichtgewicht sedumdaken
Het Energie Bespaarhuis - Huis verduurzamen

Persoonlijke begeleiding bij aanvraag subsidie

Hebben wij je voorzien van de benodigde informatie, dan is de volgende stap om de subsidie voor het verduurzamen van je woning ook daadwerkelijk aan te vragen. Ook hierbij schieten wij je graag te hulp. Wij zorgen ervoor dat je de juiste linkjes ontvangt van de webpagina’s waar je moet zijn. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen: wat gegevens invullen en op ‘verzenden’ klikken. Makkelijk, toch?

Veelgestelde vragen subsidie

Voor welke maatregelen je precies subsidie ontvangt? Bijvoorbeeld voor een spouwmuurisolatie, een isolerende vloer of op hoogrendementsglas (HR++). Maar ook krijg je vaak subsidie voor een groendak, een warmtepomp, zonneboiler of voor een aansluiting bij het warmtenet. Of je subsidie krijgt voor de energiebesparende voorzieningen die jij wil uitvoeren? We zoeken het graag voor je uit en helpen je in een adviesgesprek.

Misschien kwam het je al eens ter oren: vanaf 1 januari 2023 verandert de subsidieregeling voor zonnepanelen. Je ontvangt geen subsidie meer, maar wél belastingvoordeel. Benieuwd wat de meest duurzame en voordelige oplossing is in jouw situatie? We adviseren je graag in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wil je jouw woning verduurzamen door te investeren in een sedumdak? Vaak heb je dan recht op subsidie. Benieuwd welke mogelijkheden er precies zijn en hoe je subsidie voor je sedumdak aanvraagt? De antwoorden ontdek je hier.

Kunnen we je helpen?

Ontdekken op welke subsidies jij recht hebt voor het verduurzamen van je huis? En begeleiding krijgen bij de aanvraag hiervan? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ik kan wel wat hulp gebruiken!

Een gesprek met één van onze adviseurs maakt het allemaal een stuk gemakkelijker.

Ik wil een offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op over de gratis dakinspectie t.w.v. €75,-

Ik wil lekkage voorkomen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op over de gratis dakinspectie t.w.v. €75,-

We helpen je graag verder richting vergroening

Vul het onderstaande formulier in, bel of mail ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.