Effectief investeren in een woning

Elke woning en situatie is anders. Desondanks geven onderstaande drie situaties een goed beeld hoe effectief verduurzamen eruit kan zien! 

Dakisolatie en HR++ glas
(Gemiddelde hoekwoning)

Besparing: €585 - €1.450 per jaar
Kosten: +/- €6.250 (eenmalig)
Terugverdientijd: +/- 5 - 10 jaar

Spouwmuurisolatie en warmtepomp
(Gemiddelde 2-onder-1-kapwoning)

Besparing: €1.000 - €1.250 per jaar
Kosten: €5.250 - €7.250 (eenmalig)
Terugverdientijd: +/- 5 - 7 jaar

Zonnepanelen en dakisolatie (Gemiddelde tussenwoning)

Besparing: €1.450 - €2.200 per jaar
Kosten: +/- €11.000 (eenmalig)
Terugverdientijd: +/- 5 - 10 jaar

Een duurzame woning zorgeloos en effectief realiseren.

Het is maar twee jaar geleden sinds dat de gasprijzen voor financiële problemen zorgden bij talloze huishoudens. De aanleiding voor velen om te verduurzamen. Maar wat is het meest effectief? En bij wie kan ik terecht voor advies, financiering en uitvoering? 

Bij Het Energie Bespaarhuis geloven we dat de verduurzaming van woningen toegankelijker en eenvoudiger kan én moet zijn. Ons team van experts staat klaar om niet alleen te adviseren over de meest effectieve energiebesparende maatregelen, maar ook om de financiering te regelen en de praktische uitvoering te verzorgen. We begrijpen dat een doordachte investering in jouw woning niet alleen bijdraagt aan het milieu, maar ook aan jouw financiële welzijn.

Dit is hoe onze professionals ervoor zorgen dat jouw verduurzamingsinvestering het gewenste effect oplevert. 

Een ervaren team

Met een rijke achtergrond in zowel de bouw als financiën is Het Energie Bespaarhuis uitgerust met een team van experts. Hiermee kun je vertrouwen op de inzichten van echte vakmensen met passie voor hun vakgebied

Betrouwbaar advies

We werken samen met een onafhankelijke energieprestatieadviseur en Adviseur Duurzaam Wonen. Dat betekent: het advies dat je krijgt is onafhankelijk en betrouwbaar.

Eén aanspreekpunt

Met zes verschillende partijen om de tafel? Dat hoeft niet. Wij zijn jouw enige aanspreekpunt en vormen daarmee de brug tussen jou en alle benodigde organisaties.

Doe jouw persoonlijke bespaarcheck!

Verken de verduurzamingsmogelijkheden met de grootste impact, waardoor zowel energiebesparing als een merkbare verhoging van het comfort worden gerealiseerd.

Effectief investeren in verduurzaming

Het verkennen van mogelijkheden voor effectieve investeringen in het verduurzamen van jouw woning kan om diverse redenen zeer aantrekkelijk zijn. Allereerst biedt deze aanpak aanzienlijke kostenbesparingen op de lange termijn. Door samen te werken met Het Energie Bespaarhuis, kun je profiteren van onafhankelijke financiële adviezen en regelingen.

Bovendien verhoogt het verduurzamen van jouw woning niet alleen de waarde vanwege een eigen financiële investering, maar maken we ook gebruik van subsidies en financiële stimulansen die vaak beschikbaar zijn.

Toekomstigbestendig wonen

Deze investeringen zijn niet alleen gunstig voor jouw portemonnee, maar ook voor het milieu, en kunnen resulteren in een toekomstbestendige woning die voldoet aan de nieuwste normen en regelgeving.

Het Energie Bespaarhuis richt zich op het optimaliseren van de financiële aspecten van duurzame investeringen, waardoor de overstap naar een groenere woning niet alleen verstandig, maar ook financieel haalbaar wordt.

Ben je klaar om te
vergroenen en te
besparen?

Laat ons je helpen!

Contactgegevens

Ik kan wel wat hulp gebruiken!

Een gesprek met één van onze adviseurs maakt het allemaal een stuk gemakkelijker.

Ik wil een offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op over de gratis dakinspectie t.w.v. €75,-

Ik wil lekkage voorkomen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op over de gratis dakinspectie t.w.v. €75,-

We helpen je graag verder richting vergroening

Vul het onderstaande formulier in, bel of mail ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.