Over ons

Dit is wie wij zijn, wat we doen en wat ons drijft

Ons verhaal

Waar de vraag naar verduurzamen van huizen en bedrijven toenam, bleek tegelijkertijd dat het realiseren hiervan maar een ingewikkelde en tijdrovende uitzoekklus is. Precies dát was onze motivatie om Het Energie Bespaarhuis op te richten. We maken verduurzamen graag makkelijk en toegankelijk voor iedereen.

Compleet verduurzamingsproject

Alle mogelijke verduurzamingsmaatregelen worden door Het Energie Bespaarhuis tegen het licht gehouden en uiteraard in overleg uitgevoerd. Denk hierbij aan de volgende mogelijkheden:

  • Installatie van zonnepanelen, (hybride)warmtepomp en vloerverwarming.
  • Isolatie van vloer, spouwmuur en dak.
  • Aanleg van sedumdak(en).
  • Plaatsing van HR++ glas en vervangen van kozijnen.

Een ervaren team

Het team van Het Energie Bespaarhuis heeft jarenlange ervaring in de bouw en de financiële wereld. Zeker is dan ook: je hebt te maken met specialisten die écht kennis van zaken hebben.

Betrouwbaar advies

We werken samen met een onafhankelijke energieprestatieadviseur en Adviseur Duurzaam Wonen. Dat betekent: het advies dat je krijgt is onafhankelijk en betrouwbaar.

Eén aanspreekpunt

Met zes verschillende partijen om de tafel? Dat hoeft niet. Wij zijn jouw aanspreekpunt en fungeren als schakel tussen jou en alle uitvoerders en organisaties.

Dit is waarmee wij precies helpen

Hulp bij het verduurzamen van je woning dus. Dat is wat wij doen. Welke diensten je concreet kunt afnemen:

  • Een vrijblijvend adviesgesprek waarin je ontdekt met welke maatregelen je je huis duurzamer maakt én hoeveel energie je daarmee bespaart.
  • Het laten beoordelen van de status en verduurzamingskansen van jouw huis door een energieprestatieadviseur.
  • Het uit handen geven van de uitvoering van de te nemen maatregelen. Wij nemen contact op met de juiste partijen en regelen dat alles aangelegd en geïnstalleerd wordt.
  • Hulp bij het uitzoeken van subsidies en/of met het aanvragen daarvan.
  • Advies over het nemen van een verduurzamingshypotheek of leningen en/of begeleiding bij de aanvraag daarvan.
  • Advies over een sedumdak en het aanleggen hiervan.

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je met ons in gesprek? Neem dan contact met ons op via info@hetenergiebespaarhuis.nl of bel op werkdagen naar 0182-449014. Je kunt ons ook vinden in ons kantoor, Pascalstraat 15 in Reeuwijk. Van harte welkom!

Hulp bij verduurzamen - Het Energie Bespaarhuis

Veelgestelde vragen

Ons kantoor is gevestigd in Reeuwijk, maar onze diensten verlenen we ook in omliggende gemeentes. Benieuwd of we actief zijn in jouw woonplaats? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Ja, je hebt garantie. Dat wil zeggen: blijkt er iets mis met je zonnepanelen, geeft je warmtepomp een storing of functioneert iets anders niet naar behoren? Dan zorgen wij ervoor dat er een monteur langskomt die jouw product repareert.

Je huis verduurzamen kan op verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld zonnepanelen op je dak leggen, een warmtepomp nemen of investeren in een isolerende vloer, spouwmuurisolatie hoogrendementsglas (HR++) of een sedumdak. Benieuwd waarmee jij het meest bespaart? In een vrijblijvend adviesgesprek vertellen we je graag welke optie het meest geschikt is in jouw situatie.

Het verduurzamen van je woning laat je natuurlijk flink besparen op je energierekening. Maar dat niet alleen. Ook is het beter voor het milieu, wordt je huis meer waard en verhoog je het comfort in huis.

Je bent natuurlijk tot niks verplicht. Je kunt er dan ook voor kiezen om zélf partijen in te schakelen die jouw zonnepanelen, warmtepomp of andere voorzieningen plaatsen.

Besteed je dit echter aan ons uit, dan profiteer je van ontzorging. Terwijl jij achteroverleunt, nemen wij contact op met betrouwbare partijen die jouw woning duurzamer kunnen maken. Een groot voordeel daarbij: je hoeft niet met allerlei verschillende partijen om de tafel om de verduurzaming van je woning te realiseren. In plaats daarvan heb je één aanspreekpunt: Het Energie Bespaarhuis.

Kunnen we je helpen?

Meer informatie over wat een sedumdak jou oplevert? Hulp bij de aanvraag van een subsidie of duurzaamheidshypotheek? Of direct een groendak laten plaatsen? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in of vraag direct een offerte aan.

Ik kan wel wat hulp gebruiken!

Een gesprek met één van onze adviseurs maakt het allemaal een stuk gemakkelijker.

Ik wil een offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op over de gratis dakinspectie t.w.v. €75,-

Ik wil lekkage voorkomen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op over de gratis dakinspectie t.w.v. €75,-

We helpen je graag verder richting vergroening

Vul het onderstaande formulier in, bel of mail ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.